Sumuštiniai su silke ir kiviais: įdomus užkandžių receptas

Nuotrauka: iš atvirų šaltinių

Tai pavyzdys, kaip šiuolaikinė virtuvė drąsiai eksperimentuoja ir kuria naujas tendencijas.

Šiuolaikiniame gastro pasaulyje, kuriame „TikTok“ receptai dėl dėmesio konkuruoja su restoranų klasika, atsiranda naujų daiktų – stilingų sumuštinių, galinčių papuošti ir šventinį stalą, ir intymų vakarą su draugais.

Pastaruoju metu vartotojai vis dažniau dalijasi neįprastais deriniais ir vienas iš jų sparčiai populiarėja. Smak&Life puslapyje jie pasidalijo užkandžio, kuris atrodo visiškai minimalistinis, tačiau skonis primena mažą gastronominę intrigą, receptu.

Receptas

Ingredientai:

  • juoda duona su tankiu trupiniu
  • lydytas sūris arba sviestas
  • prinokusių kivių
  • silkės filė (jei įmanoma, aštriai sūdyta)
  • Dižono garstyčių pupelės
  • šviežių krapų

Pasiruošimas

  1. Juodos duonos riekeles ištepkite plonu lydyto sūrio arba sviesto sluoksniu.
  2. Įdėkite kivio apskritimą, jis neturėtų būti per minkštas, kad išlaikytų formą.
  3. Įdėkite silkės gabalėlį, pageidautina tokio pat dydžio, kad sumuštiniai atrodytų harmoningai.
  4. Ant viršaus uždėkite šiek tiek Dižono garstyčių.
  5. Pabaigoje kiekvieną sumuštinį papuoškite šviežių krapų šakele.

Sumuštiniai su silke ir kiviu – ne tik receptas. Tai pavyzdys, kaip šiuolaikinė virtuvė drąsiai eksperimentuoja, kuria naujas tendencijas ir paprastus ingredientus paverčia stilingu gastronominiu teiginiu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai