Nuotrauka: iš atvirų šaltinių
Tai pavyzdys, kaip šiuolaikinė virtuvė drąsiai eksperimentuoja ir kuria naujas tendencijas.
Šiuolaikiniame gastro pasaulyje, kuriame „TikTok“ receptai dėl dėmesio konkuruoja su restoranų klasika, atsiranda naujų daiktų – stilingų sumuštinių, galinčių papuošti ir šventinį stalą, ir intymų vakarą su draugais.
Pastaruoju metu vartotojai vis dažniau dalijasi neįprastais deriniais ir vienas iš jų sparčiai populiarėja. Smak&Life puslapyje jie pasidalijo užkandžio, kuris atrodo visiškai minimalistinis, tačiau skonis primena mažą gastronominę intrigą, receptu.
Receptas
Ingredientai:
- juoda duona su tankiu trupiniu
- lydytas sūris arba sviestas
- prinokusių kivių
- silkės filė (jei įmanoma, aštriai sūdyta)
- Dižono garstyčių pupelės
- šviežių krapų
Pasiruošimas
- Juodos duonos riekeles ištepkite plonu lydyto sūrio arba sviesto sluoksniu.
- Įdėkite kivio apskritimą, jis neturėtų būti per minkštas, kad išlaikytų formą.
- Įdėkite silkės gabalėlį, pageidautina tokio pat dydžio, kad sumuštiniai atrodytų harmoningai.
- Ant viršaus uždėkite šiek tiek Dižono garstyčių.
- Pabaigoje kiekvieną sumuštinį papuoškite šviežių krapų šakele.
Sumuštiniai su silke ir kiviu – ne tik receptas. Tai pavyzdys, kaip šiuolaikinė virtuvė drąsiai eksperimentuoja, kuria naujas tendencijas ir paprastus ingredientus paverčia stilingu gastronominiu teiginiu.
